top of page

Mijn verhaal als coach

Mijn naam is Remco Bosgraaf. Ik ben geboren in 1982, in Arnhem. Ik woon in Westervoort met mijn vrouw Liselore en onze 3 kinderen. Ik heb een broer, mijn ouders leven (gelukkig) nog en sinds 2022 is een halfzus in ons leven gekomen. Er is op dit moment volop verandering in mijn leven.

Ik combineer op dit moment mijn werk als Levens- en Transformatiecoach met een baan in de techniek als Technisch Inspecteur. In 2019 was ik bijna alles kwijtgeraakt, ik wist niet wat ik met mezelf aan moest en overbelaste mezelf op alle levensgebieden. Gelukkig heb ik altijd ergens gevoeld dat ik niet op moest geven, er was een weg naar een beter leven. Ik voelde in de diepte mijn ware goede aard, ik voelde op de achtergrond vertrouwen in het leven.

 

Na eerst wat rondjes te hebben gemaakt in de reguliere zorg, ook in de jaren voor 2019, merkte ik dat deze weg mij niet zou leiden naar een Lichter Leven. Ik ben een denker, een piekeraar, de wegen die ik bewandelde in de reguliere zorg maakte dat ik alleen maar meer in mijn hoofd ging en mezelf deed overtuigen dat er iets mis was met mij, dat ik niet voldeed. Ik ging steeds harder (mentaal) werken en aan mijn omgeving laten zien dat ik wel “ voldoe”, maar ik bleef maar intern de angst en de spanning in mijn lijf voelen.

 

Ik maakte kennis met persoonlijke ontwikkeling, ik begon met heel veel lezen en luisteren en na een tijdje deed ik allerlei ervaringen in binnen- en buitenland op. Yoga, ijsbaden, meditatie, familie-opstellingen, zweethutten, allerlei type coaching. Hierin kwam ik als gehele mens aan bod en al mijn overtuigingen, triggers, pijnstukken en trauma’s hebben kennelijk ook een plek waar deze te voelen en te ervaren zijn in het lichaam, en dus hier te verwerken waren. Ik leerde weer makkelijker met mezelf te leven.

 

Thuis werd mijn gezin soms wel gek van me, dan had ik weer een ijsbad in de tuin staan waar ik om 6 uur s’ochtends in ging, dan weer zat ik 4 keer per dag luidruchtige ademhalingsoefeningen te doen of moest er voor 18:00 gegeten zijn omdat ik anders niet voldeed aan mijn intermitted fasting schema. Ook heb ik enkele zweethutten ervaren en zat ik 10 dagen in stilte in een Zweedse blokhut. Ik ervaarde dat familie-pijn niet erfelijk is maar dat je ze meedraagt en DOET en iets wat je doet kun je ook mee stoppen. Maar bovenal leerde ik kennis maken met vele helende technieken die belemmerende klachten, overtuigingen, triggers, pijnstukken veel sneller en diepgaander konden verlichten.

 

Ik zie nu dat alle pijnlijke ervaringen uit mijn verleden en ook al mijn (extreme) ervaringen op het persoonlijke ontwikkelingsvlak mij veel levenservaring hebben gegeven.  Ik weet en voel vaak snel “waar iemand zit”. Door mijn eigen levenservaring heb ik mijn oordeelloosheid getraind en weet ik dat in ieders kern een krachtig en liefdevol mens aanwezig is. De kunst is om deze weer naar voren te halen en jezelf weer te leren wortelen in jou ware aard, jou ware kern. Je passies weer te leren ontdekken en de zandzakken van je verleden uit je rugzak te gooien, voor altijd. 

 

Door al mijn eigen levenservaring en mezelf te helpen naar een authentiekere en Lichtere versie van mezelf heb ik inmiddels een passie ontwikkeld om anderen hier ook mee te helpen, als coach, als energiewerker, als energetisch masseur, als spreker………als…….. wat er in de toekomst nog allemaal bij mag komen.   

"Liselore, bedankt dat je altijd vertrouwen in me hebt gehouden, we hebben altijd gevoeld dat er iets moois stond te wachten op ons"

Neem ook eens een kijkje op: www.lavie-holistischepraktijk.nl

IMG-20221029-WA0314_edited.jpg
bottom of page