top of page
IMG-20230215-WA0006.jpg

Veel gestelde vragen over mijn coaching

“ we zijn zo gewend en geconditioneerd te voldoen aan talloze verwachtingen van de samenleving en de systemen waar we in leven, maar maak je je eigen diepste verwachtingen, wensen, doelen en passies wel waar?”

20221026_133011_edited.jpg

Waarin onderscheid jij je als transformatieve coach?

# ik focus me op jou gehele menszijn, al je holistische niveaus’s (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel). Alles werkt door op elk niveau: train je je fysieke lichaam dan zorgt dit vaak ook voor meer mentale weerbaarheid, emotionele draagkracht, een doel in je leven etc. Veel andere trajecten zijn gericht op met name de mentale aspecten, gedrag, mentale overtuigingen etc

# ik ga voor een duurzame blijvende oplossing voor jou, niet voor de quickfix

# ik leer jou eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen over je leven en je problemen. Als coach heb ik een faciliterende rol en ben ik niet de dokter.

# ik breng je in contact, en leer je verbinding maken, met je eigen dieper liggende antwoorden

# je hoeft van mij niet perse elke sessie met een glimlach de deur uit. Soms is iets vervelend, pijnlijk of mag een onderwerp een tijdje sudderen. Ik kan mezelf als coach hierin toelaten dit er te laten zijn

Wat zijn jouw sterkste punten?

# mijn kracht zit hem in mijn oordeelloosheid en ik krijg terug snel een vertrouwelijke en veilige omgeving en setting te creëren. Hierdoor kunnen we (snel) diepgaand aan de slag. Ik weet goed het “verhaal” van de werkelijke “ issue”  te onderscheiden waardoor ik op tijd weet wanneer we de diepte in mogen gaan.

# Ik laat me niet snel van de wijs brengen als ego (gehechtheid/identificatie) of weerstand van de client tegenstribbelt. Als ik weet waar we moeten zijn dan ga ik ervoor en laat ik dit met krachtige zachtheid deze kant op gaan

20221026_133011.jpg

Wat voor voordelen krijgt de klant waar jij veel op focussed?

# een sessie of een traject is altijd op maat en passend voor jou als client

# ik weet nooit wat er van te voren gaat gebeuren en laat me leiden door wat er in de sessie belangrijk blijkt te zijn, wat niet betekend dat ik me laat “ afleiden”, ik volg de energie

# ik kan vele ingangen en methodes gebruiken om aan de slag te gaan met jou als client vanuit waar zich het thema, onderwerp of doel zich aandient:

  • Intuitief gesprek (intake)

  • Lichter Leven Coach traject middels een vastere structuur

  • Transformatief Coach Traject
  • Energetische massage

  • Diverse losse Holistische behandelingen

20221025_082149.jpg

“alles komt en gaat in het leven, dus vasthouden heeft geen zin”

                                     Vipassana

“werkelijke vergeving zit in jezelf en doe je altijd voor jezelf”

20221026_133011.jpg
IMG-20221120-WA0027.jpg

Waarom zou ik als man naar een coach gaan? Ik heb altijd geleerd het zelf te doen

“ in zachtheid schuilt een enorme kracht”

“ je bent geen watje als je van jezelf leert houden, pas als je van jezelf leert houden en jezelf leert accepteren en waarderen kun je werkelijk van een ander houden, accepteren en waarderen voor wie hij / zij is”

“ elke (top) sporter weet dat naast een sterk fysiek lichaam je ook emotioneel en mentaal in balans moet zijn om te presteren”

“ voorkom een midlife crisis en ontdek wie je werkelijk bent en wat je hier op aarde te doen hebt in dit leven “

“ never waste a good crisis”

" alles wat je voor jezelf heelt, heel je ook voor de volgende generatie en dus ook je kinderen"

bottom of page