top of page

“Spijt is hopen op een beter verleden”

Leef in het NU en verwerk je verleden

Transformatie coaching

" Als transformatie coach help ik je met zelfonderzoek op alle niveaus naar je eigen dieper liggende antwoorden"

 

Transformatie coaching is een unieke en diepgaande methode waarbij ik geleerd heb gestructureerd EN intuïtief patronen, strategieën, overtuigingen, trauma’s en pijnstukken in kaart te brengen. Door hiermee te werken en mijn eigen ontwikkeling in bewustzijn op dit vlak leer ik deze patronen te ontrafelen, te doorgronden en te ontwortelen samen met jou. Je weer op te schonen om van binnenuit te leren leven, vanuit een meer authentieke versie van jezelf.

Met deze methode kan ik als coach stapsgewijs door middel van een uitgebreide intake en behandelsessies bewustzijn aanbrengen, doorgronden, ontwortelen en nieuwe helpende patronen aanbrengen bij jou op basis van jou vraag en de werkelijke basisbehoeften die ik met je help ontdekken.

Ik geef je inzicht en eigenaarschap over je eigen problemen, leven en je ontwikkeling.

De werkelijke kracht van transformatief coachen ligt hem erin dat in de oplosfase het probleem op de meest dienende laag wordt aangepakt en werkt op alle holistische lagen door; zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. De oplosfase kenmerkt zich door diepgaande transformatie technieken die ik toe pas.

Een Transformatief coach traject start altijd met een uitgebreide intake en duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur.  Hierin onderzoeken we wat jou vraag of doel is, zonder er direct mee aan de slag te gaan. Tijdens en na deze intake kan er al veel loskomen en start je “ als vanzelf” al je eigen proces. Na de intake maken we een afspraak voor een traject van 3, 5 of 10 sessies.

 

Ik ben gediplomeerd Transformatie Coach, gevolgd bij de Bridgemanacademy

20230208_081449.jpg

Lichter Leven Programma

" Bouw met een vaste structuur aan een krachtig fundament op al je levensgebieden, krijg inzicht en kom weer in balans" 

Het Lichter Leven Programma is opgebouwd uit 10 sessies en is een volledig programma om te bouwen aan een Lichter en authentieker leven vanuit jou werkelijke potentieel. Het programma helpt je om in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak.

Veel mensen zijn (in deze tijd) verdwaalt in- of juist buiten- zichzelf. We managen onszelf als een geheel terwijl we allerlei levensgebieden en thema’s hebben. Door al je levensgebieden in kaart te brengen, te ontrafelen, helpende technieken en inzichten aan te reiken krijg je weer een basis waarop je weer in jezelf kunt bouwen en vertrouwen. Ook wordt in dit programma aandacht gegeven aan het transformeren van niet helpende overtuigingen, blokkades en triggers. 

Het meest volledige programma dat er is waarin ik je laat:

- Ontdekken wie je bent

- Hoe je comfortzone functioneert en hoe hiermee om te gaan

- Jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel optimaliseren

- Je geheugen en concentratievermogen verbeteren

- Krachtiger worden

- Omgaan met beperkende overtuigingen

- De kracht van positief denken

- Een positief zelfbeeld ontwikkelen

- Strategieën om alles uit je leven te halen

- Beter omgaan met tegenslag en problemen

- Je hersenen leren kennen en ermee werken

- Energieker leven

- Genieten en in het NU leven

 

Huidig volg ik de opleiding tot Lichter Leven Coach bij #Bridgemanacademy en zal deze in Mei 2024 afronden, maar vanaf nu kan en mag ik je begeleiden

“Als je naar een ander wijst, wijzen er 3 vingers terug naar jezelf”

Leer reflecteren

Holistische behandelingen

Naast dat ik complete trajecten aanbied kan ik je ook helpen met losse vragen of een specifieke behandeling. Door de (holistische) opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd en nog steeds volg kan ik verschillende behandelingen aanbieden. Een holistische behandeling werkt zoals het al zegt op je gehele zijn (holos), op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Het mooie van een holistische behandeling is dat elke behandeling op alle lagen doorwerkt maar dat het wel per client verschilt welke ingang (techniek) het meeste bij je past of de ingang is van jou thema / vraag.

De volgende technieken beheers ik op dit moment:

- EFT - Emotional Freedom Technique

- Chakra healing

- Sedona loslaatmethode

- Familie opstelling -  (1-op-1)

- Reiki behandeling - Reiki 1, 2 en 3

- Banden Transformeren – TTT

- Innerlijk kind werk

Verder heb ik me verdiept en heb ik een brede kennis opgedaan in:

- Yoga

- Meditatie

- Ademhalingstechnieken

- Bewustzijn / huidige tijdspad waarin we leven

en kan ik je hierin vele oefeningen, methodes en inzichten aanreiken om zelf aan de slag te gaan of verder in te verdiepen. Je kunt hiervoor een “ holistische behandeling” bij me aanvragen en hierin je wens aangeven.

20221110_112149.jpg
20221025_135952.jpg

Energetische Massage:

" Laat het lichaam maar spreken" 

Het is bekend dat een massage ontspanning kan geven, blokkades kan opheffen en energie weer kan laten stromen. Middels energetische massage pas ik verschillende massagetechnieken toe die dieper inwerken op het activeren van de energiestroom in het lichaam.

Met een energetische massage werk, behandel en kijk ik holistisch. Dit door kennis te hebben van de onderliggende leer, kennis van de meridianen, de orgaansystemen en de bijbehorende functionaliteiten en emoties. Ik geef binnen de massage veel aandacht aan de energetische- en intuïtieve kant zodat ik je kan ondersteunen in wat je lichaam je wilt laten zien of wil openbaren.

Ik kan een energetische massage als een losse behandeling aan je geven ter ontspanning of voor een inzicht. Maar een energetische massage kan ook prima passen als ingang of binnen een (transformatief) coachtraject wanneer er een fysieke klacht is waar eerst meer informatie uit mag komen.

Ik heb bij #Healingspace een verdiepingscursus Energetische massage gevolgd in 2023

bottom of page